headerlogo

Bezoeken schietverenigingMisschien heb je al eens een schietvereniging willen bezoeken en is het er nog nooit van gekomen? Wel nu, wij nodigen belangstellenden uit om kennis te komen maken met de schietsport. Omdat wij aan wettelijke- en veiligheidsmaatregelen moeten voldoen verloopt zo'n bezoek volgens onderstaande procedure.

Je kunt namelijk niet zomaar binnenlopen bij een schietvereniging, hiervoor zijn de volgende mogelijkheden om ons te kunnen bezoeken;

1. Zonder voorafgaande aanmelding samen met een lid van onze vereniging als introducee en blijft onder diens toezicht. Bij binnenkomst wordt de bezoeker eerst met een geldig ID bewijs ingeschreven in het introducee-register.

2. Als je nieuw bent voor onze vereniging dan eerst via een e-mail aanmelden. Dit e-mail bericht moet de volgende gegevens bevatten:

- a. naam en voorletter(s), en ID nummer. (paspoort of rijbewijs)
- b. adres en eventueel een telefoonnummer.
- c. een korte omschrijving van je motivatie.

Je ontvangt daarna een officiële uitnodiging. Met die uitnodiging kun je onze schietaccommodatie bezoeken. Bij binnenkomst wordt je eerst ingeschreven in het introducee register met het aangegeven ID bewijs.

3. Leden van een andere schietvereniging kunnen via een voorafgaand mailbericht komen met een geldig ID bewijs en de KNSA Licentie. Je krijgt dan een uitnodiging, deze uitnodiging altijd meenemen i.v.m. het vervoer van wapens & munitie.

4. Als je lid wilt worden klik dan op de knop "aanmelden"
Ons gebouw is voorzien van permanente camerabewaking.

In alle gevallen geldt: Breng altijd een geldig legitimatiebewijs mee bij ieder bezoek aan onze schietaccommodatie. Je gegevens worden minimaal twaalf maanden bewaard (conform de Privacy & Gegevensbescherming)

Als je voor het eerst een schietvereniging gaat bezoeken, bekijk dan zeker het introductiefilmpje op deze pagina voorafgaand aan het bezoek ...
Kogelgaten

Kogelgaten

Kogelgaten


© InfoTech Zeeland v20240401