BESTUURSMEDEDELING

Corona maatregel

In verband met de Covid-19 (Corona virus) maatregelen is de schietvereniging tot nader order gesloten.

Opening vanaf 1 juli is voor ons vrij ingrijpend, (corona protocol) daarom heeft het bestuur besloten om pas na de vakantie te gaan opstarten voor zover de situatie het op dat moment toelaat. We hebben dan meer tijd voor het treffen van de noodzakelijke voorbereidingen en maatregelen.

Om te zien waar we allemaal mee te maken krijgen zijn er vanaf 1 juli enkele proef oefenmiddagen- en avonden ingelast. Dit is uitvoerig gecommuniceerd met de leden. Deelname is alleen mogelijk na aanmelding onder voorwaarden.

Alle voortgang- en het werken naar een meer werkbare situatie wordt via deze berichtgeving kenbaar gemaakt.

Leden kunnen zich aanmelden voor de oefenmiddagen- en/of avonden onder voorwaarden via het speciale mailadres dat hiervoor is geopend.

Wij wensen allen een hele fijne en vooral gezonde zomervakantie toe en een behouden terugkeer.

Namens het bestuur,

Secretariaat,