BESTUURSMEDEDELING

BIJZONDERE MAATREGELEN

Raadpleeg hiervoor de informatie via de website van de KNSA. www.knsa.nl

Alle leden zijn weer van harte welkom op de schietbanen en een gezellig samenzijn in de kantine. In de zwarte lock-down periode in 2021 is ons eerste clubnieuws uitgekomen. Deze informatie over het reilen en zeilen binnen onze vereniging is goed ontvangen en zal op onregelmatige basis worden voortgezet. Het clubnieuws is via de leden pagina beschikbaar.

FINANCIËLE BIJDRAGE

Schietvereniging Westkapelle heeft van Stichting Hendrick Avercamp een gulle bijdrage mogen ontvangen van € 850,- "ter bevordering van sport activiteiten op Walcheren" in een tijd van verminderde inkomsten door de achterliggende corona periode. Hartelijk dank hiervoor!

PRIKBORD

Kijk ook af- en toe eens op het prikbord in de kantine voor belangrijke informatie.

Namens het bestuur,

Schietvereniging Westkapelle