mededeling

Op de mededeling pagina worden belangrijke berichten gepubliceerd. Kijk daar altijd eerst even.

Welkom bij Schietvereniging Westkapelle. Wij hopen hier een overzicht te kunnen geven van onze activiteiten in de schietsport. Kijk gerust even rond via het "
menu" om een eerste indruk te kunnen krijgen.

Bij belangstelling of vragen kunt u contact met ons opnemen, of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze schietclub om kennis te maken met de schietsport en onze clubleden. Bekijk dan eerst even de aanmeldings- procedure op de pagina "aanmelden".

Om veiligheidsredenen kunt u helaas niet zomaar naar onze schietclub komen, u moet zich dan van te voren aanmelden. Als u bekend bent met een van onze clubleden kunt u zonder afspraak als introducee meekomen.

promotiefilm

Schietvereniging Westkapelle