headerlogo

BezoekersWanneer je belangstelling of interesse hebt in de schietsport en eens wil kennismaken met de schietsport en onze vereniging dan ben je maximaal drie maal (per jaar) welkom. Mocht dat goed bevallen dan is er de mogelijkheid om je aan te melden als aspirant lid van onze vereniging.

Je kunt echter niet zomaar bij ons binnenlopen, er zijn twee mogelijkheden om ons te kunnen bezoeken;

1. Zonder voorafgaande aanmelding samen met een lid van onze vereniging als introducee en blijft onder diens toezicht. Bij binnenkomst eerst met een geldig ID bewijs inschrijven in het gast-register.

2. Je komst via e-mail aanmelden met de volgende gegevens:

- Een korte omschrijving van de motivatie.
- Naam, woonplaats en ID nummer (paspoort of rijbewijs)

Je ontvangt daarna een officiële uitnodiging. Met die uitnodiging kun je onze schietaccommodatie bezoeken. Bij binnenkomst melden bij een bestuurslid of baancommandant en eerst inschrijven met een geldig ID bewijs in ons gast-register.

3. Leden van een andere schietvereniging kunnen via een voorafgaand mailbericht op uitnodiging komen met een geldig ID bewijs en KNSA Licentie pasje.

De aanmeld gegevens blijven minimaal één jaar bewaard.


Ons gebouw is voorzien van permanente camerabewaking.

In alle gevallen geldt: Breng altijd een geldig legitimatiebewijs mee bij ieder bezoek aan onze schiet accommodatie.


Op onderstaand introductiefilmpje kun je bekijken hoe de procedure verloopt bij een bezoek aan een schietvereniging. Bekijk dit even voor het bezoek;
Kogelgaten
Kogelgaten
© Copyrights - InfoTech Zeeland 20230322